SWO Hero

Nieuws van de SWO

De Stichting Werk en Onderneming faciliteert startende bedrijven in Leiden met passende bedrijfsruimte. Daarnaast houden we de starters op de hoogte van ontwikkelingen binnen de SWO en Leiden die van belang of interessant zijn coor de startende ondernemer.

Hieronder zie je een random bericht. Klik voor een specifiek artikel op een link in het rechter menu.

Flexwerk faciliteiten voor startende ondernemers in bedrijvencentrum De Framboos

Flexwerken is meer dan werken alleen

Startende ondernemers hebben vaak de behoefte elkaar te ontmoeten, bijvoorbeeld om ideeën uit te wisselen of om uit het isolement te breken dat alleen werken soms met zich meebrengt. Flexwerkplekken zijn voor hen een uitkomst. Daar ontmoeten ze andere ondernemers en doen ze inspiratie op.35+ jaar SWO

De kerntaak van Arie Feij, huidige directeur van Stichting Werk & Onderneming is het faciliteren van startende ondernemers.
Dit was ten tijde van oprichting echter niet de basisactiviteit.Arie Feij en Erik van Loon

4e Dutch Design Month komt naar Leiden

Partnerschap met Stichting Werk en Onderneming

 

De Dutch Design Month breidt uit. Naast Rotterdam en Delft kunnen liefhebbers het festival tijdens deze vierde editie ook in Leiden bezoeken. Daarmee doen alle drie de Zuid-Hollandse universiteitssteden mee aan de Dutch Design Month. ‘Leiden is een grote aanwinst voor het festival’, vindt Erik van Loon van het Dutch Design Center, de organisatie achter het festival. ‘De Universiteit Leiden is een belangrijke speler op het gebied van human design en Leiden heeft een levendige creatieve industrie.’ In de Stichting Werk en Onderneming (SWO) heeft het Dutch Design Center een gouden partner gevonden om een interessant festivalprogramma samen te stellen. De SWO heeft een uitgebreid Leids netwerk van creatieve ondernemingen – van start-ups tot gevestigde namen. Zij worden de smaakmakers van de Dutch Design Month.