SWO Hero

Gratis flexwerkplekken voor startende ondernemers in Leiden

Gratis flexwerkplekken voor startende ondernemers in Leiden; Flexibele werkplekken in Leiden 

In het bedrijfsverzamelgebouw de Framboos in Leiden zijn er gratis flexwerkplekken beschikbaar voor de (startende) ondernemer. Deze plekken zijn ideaal zijn voor startende ondernemers, zzp-ers/freelancers en flexwerkers die bereid zijn om kennis (sociaal kapitaal) te delen met anderen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het inkomen van zelfstandigen stijgt wanneer deze samenwerken op een coworking space of flexwerkplek. De toename van de productiviteit, het uitwisselen van kennis en ideeën, meer innovatie en een groter netwerk spelen hierbij een belangrijke rol.

 

Faciliteiten Flexwerkplekken
  • internetaansluiting
  • bemande receptie die al uw klanten en relaties ontvangt
  • airconditioning
  • volop parkeergelegenheid
  • vlakbij snelweg A4 en NS station Lammenschans
  • kopieer service
  • lunch bezorging aan pand
  • lounge ruimte
  • gratis koffie en thee

 

De flexwerkruimte

In de flexwerkruimte zijn diverse (jonge) ondernemers te vinden. En hoewel de ruimte met nadruk geen stilteplek vinden wij de onderlinge uitwisseling van kennis een belangrijk aspect. Maar er moet er natuurlijk ook gewerkt kunnen worden.

Om het de flexwerkers niet te veel af te leiden zijn er daarom een aantal ontmoetingsruimten grenzend aan de flexplekken die ideaal zijn om even met elkaar van gedachte te wisselen zonder het werkproces van de anderen in de flexwerkruimte te verstoren. Ook kun je daar je telefoontjes plegen zonder de andere flexwerkers te storen.

Hou bij je activiteiten rekening met elkaar en spreek elkaar aan. Wanneer het toch te afleidend voor je is of wanneer je liever privé wilt zitten voor een zakelijk gesprek of overleg met een klant, zijn op dezelfde locatie betaalbare vergaderruimten, spreekkamers, coachruimtes en ontmoetingsruimtes beschikbaar die per dagdeel of per uur kunnen worden afgehuurd.

Omdat niet iedereen hetzelfde in elkaar zit zijn er algemene afspraken nodig. De SWO hanteert daarom voor de helderheid een aantal (spel)regels en bepalingen voor haar huurders en flexwerkers.

Lees voordat je een flexwerkplek reserveert onze huisregels, algemene voorwaarden en regelementen voor het gebruik van onze ruimtes.

 

De Flexwerkruimte

flexwerkruimte in Framboos
flexwerkruimte
Info bijeenkomst SEO op de flexwerk lokatie
gratis flexwerken
netwerken in de framboos
flexwerken en netwerk bijeenkomsten

Reserveer jouw GRATIS flexwerkplek (9-17 uur)

Bel voor de reservering van een flexplek naar 071 573 05 00. Je krijgt dan één van onze receptionisten aan de lijn de je verder kunnen helpen.

Ben je een starter en wil je meer wilt weten over het huren van een eigen ruimte in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen, volg dan de linken vanaf onze hoofdpagina 
of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze accountmanager bedrijfsruimtes, bel naar 071 513 82 67 of mailinfo@werkenonderneming.nl.

In de Framboos kun je ook gewoon even binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Daar kun alle informatie krijgen over onze units.