SWO Hero

Gratis flexwerkplekken voor startende ondernemers in Leiden

De Framboos
De receptie met flexwerkplekken in bedrijfsverzamelgebouw De Framboos

Gratis flexwerkplekken voor startende ondernemers in Leiden; Flexibele werkplekken in Leiden 

In het bedrijfsverzamelgebouw de Framboos in Leiden zijn er van 9-17 uur gratis flexwerkplekken op de begane grond beschikbaar in ondernemerscafé 'Fruitig' voor de (startende) ondernemer. Deze plekken zijn ideaal zijn voor startende ondernemers, zzp-ers/freelancers en flexwerkers die bereid zijn om kennis (sociaal kapitaal) te delen met anderen.

Regelmatig worden in ondernemerscafé 'Fruitig' events gehouden voor de ondernemer. Je kunt er kwaliteits koffie en thee krijgen tegen een pre- millenium tarief of een kaastostie of broodje bestellen.

Faciliteiten Flexwerkplekken

  • internetaansluiting/wifi
  • volop parkeergelegenheid
  • vlakbij snelweg A4 en NS station Lammenschans
  • kopieer service
  • mogelijk tot lunchen in ondernemerscafe 'Fruitig'
  • gebruik lounge ruimte
  • kwaliteits koffie en thee tegen pre-millenium prijs*
* vanaf €1,50

De flexwerkruimte in ondernemerscafé 'Fruitig'

De flexwerkruimte bevindt zich in ondernemerscafé "Fruitig". Hier kan de (startende) ondernemers gratis een werkplek reserveren. In de flexwerkruimte zijn diverse (jonge) ondernemers te vinden. Wij vinden de onderlinge uitwisseling van kennis en het opbouwen van je netwerk een belangrijk aspect van het ondernemerscafé . Maar hoewel we de ruimte met nadruk geen stilteplek vinden moet er natuurlijk ook gewerkt kunnen worden.

Voor de (flex)werker die snel afgeleid is of vaak moet bellen zijn er diverse andere opties in het gebouw te vinden om even (digitaal) met elkaar of een klant van gedachte te wisselen zonder het werkproces van de anderen in de flexwerkruimte te verstoren. Hou bij je activiteiten rekening met elkaar en spreek elkaar aan.

In ondernemerscafé 'Fruitig' kun je op weekdagen terecht van 9-17 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Tijdelijke priveruimte
Wanneer je liever even privé wilt zitten voor een zakelijk gesprek of overleg met een klant, zijn op dezelfde locatie betaalbare vergaderruimten en spreekkamers beschikbaar die per uur of dagdeel kunnen worden afgehuurd.

Gaste Werkplekken
Wanneer je van 9-17 uur te beperkt vindt en liever 24/7 toegang hebt, kun je een werkplek per maand huren op de eerste verdieping. Wanneer je een werkplek huurt beschik je over een eigen bureau met ladekast en toegang tot het gebouw. Ook zijn er voor de vaste huurders belcabines in het gebouw aanwezig waar je digitaal kunt vergaderen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat er op plekken waar zzp-ers samenkomen om kennis en ideeen uit te wisselen er een toename is van productiviteit en inkomen. Meer innovatie en een groter netwerk spelen hierbij een belangrijke rol.

Omdat niet iedereen hetzelfde in elkaar zit zijn er algemene afspraken nodig. De SWO hanteert daarom voor de helderheid een aantal (huis)regels en bepalingen voor haar huurders en flexwerkers.

Lees voordat je een (flex)werkplek reserveert onze huisregels, algemene voorwaarden en regelementen voor het gebruik van onze ruimtes.

 

De Flexwerkruimte

flexwerkruimte in Framboos
flexwerkruimte
Info bijeenkomst SEO op de flexwerk lokatie
gratis flexwerken
netwerken in de framboos
flexwerken en netwerk bijeenkomsten

Reserveer jouw flexwerkplek (9-17 uur)

Bel voor de reservering van een flexplek naar 071 573 05 00. Je krijgt dan één van onze receptionisten aan de lijn de je verder kunnen helpen.

Ben je een starter en wil je meer wilt weten over het huren van een eigen ruimte in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen, volg dan de linken vanaf onze hoofdpagina 
of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze accountmanager bedrijfsruimtes, bel naar 071 513 82 67 of mailinfo@werkenonderneming.nl.

In de Framboos kun je ook gewoon even binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Daar kun alle informatie krijgen over onze units, werkplekken of flexwerkplekken.