SWO Hero

Werkplekken voor startende ondernemers in Leiden

Werkplekken in de framboos

Een vaste werkplek voor de startende ondernemer in Leiden die aan een bureau in een gedeelde ruimte voldoende heeft.

Wanneer je behoefte hebt aan een werkplek waarbij je 24/7 toegang hebt aan je eigen bureau kun je een werkplek per maand huren op de eerste verdieping. Wanneer je een werkplek huurt beschik je over een eigen bureau met ladekast en toegang tot het gebouw. Moet je veel bellen of digitaal overleggen en vergaderen? Dan kun je gebruik maken van 1 van de 3 belcabines die hier speciaal voor bedoeld zijn.

Wil je overleggen met een klant? Dan kun je tegen een kleine meerprijs gebruik maken van de coachruimte of presentatieruimte door deze af te boeken bij de receptie in ondernemerscafé 'Fruitig'.

Regelmatig worden in ondernemerscafé 'Fruitig' events gehouden voor de ondernemer. Je kunt er kwaliteits koffie en thee krijgen tegen een pre- millenium  tarief of een kaastostie of broodje bestellen.

Faciliteiten Werkplekken
  • internetaansluiting/wifi
  • parkeergelegenheid
  • vlakbij snelweg A4 en NS station Lammenschans
  • kopieer service
  • mogelijk tot lunchen in ondernemerscafe 'Fruitig'
  • gebruik lounge ruimte
  • gratis koffie en thee
  • belcabines

 

De Werkplekken

Werkplekken in de framboos
Werkplekken in de framboos
Werkplekken in de framboos
werkplekken in de framboos
werkplekken in de framboos
werkplekken

Huur een vaste werkplek per maand (24/7 toegang)

Bel voor meer informatie over het huren van een vaste werkplek waar je 24/7 toegang tot hebt naar 071 573 05 00. Je krijgt dan één van onze receptionisten aan de lijn de je verder kan helpen.

Een eigen kantoorruimte huren
Ben je een starter en zoek je geen flexwerkplek of vaste werkplek maar wil je meer wilt weten over het huren van een eigen ruimte in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen, volg dan de linken vanaf onze hoofdpagina 
of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze accountmanager bedrijfsruimtes, bel naar 071 513 82 67 of mailinfo@swo.nl.

In de Framboos kun je ook gewoon even binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Daar kun alle informatie krijgen over onze units, werkplekken of flexwerkplekken.

Ondernemerscafé 'Fruitig'

Flexwerken
In ondernemerscafé 'Fruitig' in bedrijfsverzamelgebouw 'De Framboos' kun je koffie, thee of een broodje bestellen en dit is tevens de plek waar je kunt aanschuiven om gratis te flexwerken.

Omdat de flexwerkruimte grenst aan cafe "Fruitig" is het geen stilte plek.

Vaste werkplek
Ben je een flexwerker die niet teveel afgeleid wil worden of vaak moet bellen? Dan is een vaste werkplek die per maand opzegbaar is een betere optie. Naast een vaste werkplek zijn er een drietal belhokjes waar je digitaal met een groep of een klant van gedachte te wisselen zonder het werkproces van de anderen in de gezamenlijke werkruimte te verstoren. Je kunt hier 24/7 terecht.

Wanneer je een klant ontvangt wil je wellicht liever privé wilt zitten voor een zakelijk gesprek of overleg. Hiervoor zijn op dezelfde locatie betaalbare vergaderruimten, spreekkamers, coachruimtes en ontmoetingsruimtes beschikbaar die per dagdeel of per uur kunnen worden afgehuurd.

Daarnaast ben je tussen 9-17 uur natuurlijk altijd welkom in Iondernemerscafé 'Fruitig'.

Omdat niet iedereen hetzelfde in elkaar zit zijn er algemene afspraken nodig. De SWO hanteert daarom voor de helderheid een aantal (huis)regels en bepalingen voor haar huurders en flexwerkers.

Lees voordat je een (flex)werkplek of een vergaderruimte reserveert onze huisregels, algemene voorwaarden en de regelementen voor het gebruik van onze ruimtes.