Gratis flexwerkplekken voor startende ondernemers in Leiden; Flexibele werkplekken in Leiden

 

Faciliteiten Flexwerkplekken
  • internetaansluiting
  • bemande receptie die al uw klanten en relaties ontvangt
  • airconditioning
  • volop parkeergelegenheid
  • vlakbij snelweg A4 en NS station Lammenschans
  • kopieer service
  • lunch bezorging aan pand
  • lounge ruimte
  • gratis koffie en thee

In het bedrijfsverzamelgebouw de Framboos in Leiden zijn er gratis flexwerkplekken beschikbaar voor de (startende) ondernemer. Deze plekken zijn ideaal zijn voor startende ondernemers, zzp-ers/freelancers en flexwerkers die bereid zijn om kennis (sociaal kapitaal) te delen met anderen.

 

Ingang kantoor SWO , bedrijfsruimten voor startende ondernemers
Flexplekken in de Framboos (klik op foto)

De flexwerkplekken zijn geen stilte plekken, we hebben er nadrukkelijk voor gekozen om het in deze ruimte, op de locatie Framboos, een broedplaats van interactie te laten zijn waar samenwerking verbanden kunnen ontstaan.

 

De flexwerkruimte

In de flexwerkruimte zijn diverse (jonge) ondernemers te vinden. En hoewel de onderlinge uitwisseling van kennis een belangrijk aspect is moet er natuurlijk ook gewerkt kunnen worden. Daarvoor zijn er een aantal ontmoetingsruimten grenzend aan de flexplekken die ideaal zijn om even met elkaar van gedachte te wisselen zonder het werkproces in de flexwerkruimte te verstoren. Wanneer je in een privé situatie wilt zitten voor een zakelijk gesprek of overleg met een klant, zijn op dezelfde locatie betaalbare vergaderruimten, spreekkamers, coachruimtes en ontmoetingsruimtes beschikbaar die per dagdeel kunnen worden afgehuurd.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat het inkomen van zelfstandigen stijgt wanneer deze samenwerken op een coworking space of flexwerkplek. De toename van de productiviteit, het uitwisselen van kennis en ideeën, meer innovatie en een groter netwerk spelen hierbij een belangrijke rol.

 

Voor gebruik van de flexwerkplek gelden een aantal huisregels (zie onze huisregels, algemene voorwaarden en het regelement gebruik vergaderruimtes)

 

 

ontvangstruimte
Ontmoeting en ontvangstruimte boven receptie
(klik op foto)
lunchroom en keuken
Lunchroom, ontmoetingsplek en keuken
(klik op foto)
Framboos Leiden Flexwerken
Interview over flexwerkplekken met Arie Feij directeur SWO

 

 


Op de vide boven de receptie is een wacht- of ontmoetingsruimte. Hier kunnen bezoekers waarmee je een afspraak hebt eventueel plaatsnemen nadat zij zich bij de receptie aangemeld hebben. In de gemeenschappelijke lunchroom en keuken kun je gebruik maken van de gratis koffie en thee faciliteiten en bij de receptie zijn frisdrank en kleine versnaperingen te verkrijgen. Indien je een lunch wilt, kun je die bestellen en laten bezorgen via de catering van Drs. A. Ook zit er op loopafstand een benzinepomp die 24 uur per dag geopend is en waar verse broodjes klaargemaakt worden.

Reserveer jouw GRATIS flexplek (9-17 uur)

voorbeeld boekingscherm s2mKijk voor beschikbaarheid en reservering van een flexwerkplek op de site van seats2meet.

 

Let op!!! Wanneer je op de website van seats2meet bent klik dan op workspace voor een gratis flexwerkplek of op meetingspace wanneer je voor een een betaalde plek in een afgesloten ruimte kiest.


Indien je vragen hebt kun je ons bellen op 071 573 05 00. Je krijgt dan één van onze receptionisten aan de lijn de je verder kunnen helpen.

 

Hieronder staan een aantal impressies van de flexwerkruimte (time-lapse beelden)

 

flexwerken in de Framboos
Bekijk de flexwerkruimte
flexwerken in de Framboos
Zithoek in de flexwerkruimte
flexwerken in de Framboos
Flexwerkruimte vanaf zithoek

 

 

 


 

Indien je starter bent en meer wilt weten over het huren van een eigen ruimte in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen voor starters, volg dan de linken vanaf onze hoofdpagina of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze accountmanager bedrijfsruimtes Mark Korinth,
071 513 82 67 info@werkenonderneming.nl. Je kunt ook gewoon even binnenlopen en je aanmelden bij de receptie om zo rond te kijken in onze ruimten.