Ingang Tieleman en Dros bedrijvencenrtum voor startende ondernemers
Klik op de foto voor meer foto's van het Tieleman en Dros complex

Bedrijvencentrum
Tieleman en Dros

Het Bedrijvencentrum Tieleman & Dros is een monumentaal pand aan de Middelstegracht in de binnenstad van Leiden. Aan het begin van de vorige eeuw was conservenfabriek Tieleman & Dros de eigenaar van het complex. Deze fabriek strekte zich uit over een groot deel van de Middelstegracht (toen nog een echte gracht) en was gevestigd aan weerszijden van het water. In de jaren vijftig van de twintigste eeuw is het pand in gebruik geweest bij Transportbedrijf Mostert. Onder deze naam is de fabriek bij de Leidenaren nog altijd goed bekend.


Dit complex bestaat uit 38 units waarvan 4 ambachtelijke ruimtes en 34 kantoorunits die toegankelijk zijn via een viertal entrees. Alle ruimten zijn gesitueerd rond een binnenplaats waar tevens beperkte ruimte is voor (betaald) parkeren. Grootte van de units ligt tussen de 30 en 90 vierkante meter. De huurprijzen in het Bedrijvencentrum Tieleman & Dros liggen iets boven die van het Olga Bedrijvencentrum.

Daarnaast kan een startende ondernemer in aanmerking komen voor een starterskorting.

 

Starterskorting
Als starter kan je, indien je aan een aantal voorwaarden voldoet, voor een bepaalde periode in aanmerking komen op een korting tot 50 % op de kale huur. Op een aantal locaties zijn er kantoor-, praktijk- of bedrijfsunits waar een korting van 50% op het eerste half jaar en 25% op het tweede half jaar staat. De kortingen op deze units zijn zichtbaar op de pagina actueel aanbod.

( Wanneer ben ik een startende ondernemer ? open waneer ben ik een starter)


Plattegronden
plattegronden
Faciliteiten
  • bullet faciliteit.
  • bullet eigen parkeerplek mogelijk*
Film
movie tieleman
 

Nu te huur in Tieleman en Dros - 0 Bedrijfsruimtes
Inschrijven

Wanneer u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden over het actuele aanbod van Werk en onderneming kunt u zich hier inschrijven.


VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING
Voor een vrijblijvende bezichtiging van de aangeboden ruimtes kunt u op de volgende tijdstippen bellen met de beheerder van de panden:
ma. tot do. 9.00 - 16.00;
vr. 9.00 - 12.00 uur.
Tel. 071 513 82 67
 

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder ook het huur aanbod in onze andere panden voor startende ondernemers!