Ingang Olga bedrijvencenrtum voor startende ondernemers
Klik op de foto voor meer foto's van het Ir. Driessen complex

Bedrijvencentrum
Ir. Driessen

Bedrijvencentrum Ir Driessen ligt – zoals de naam al doet vermoeden – aan de Ir. Driessenstraat in het centrum van de stad, tegenover het Bedrijvencentrum Tieleman & Dros. Het pand is gebouwd in 1995.

Het is het kleinste pand van de SWO en bevat
7 kantoorunits met afmetingen tussen de 15 en 60 vierkante meter. De bedrijfsunits in het pand zijn alleen geschikt als kantoorruimte.

 

In de omgeving van het gebouw is parkeergelegenheid, maar er dient wel voor te worden betaald. Vlak bij boven de Albert Heijn is een ruime parkeergarage en net iets voorbij de Albert Heijn is er op de Kaasmarkt een ruime betaalde parkeer mogelijkheid.

 

Het bedrijvencentrum ligt op loopafstand van de Haarlemmerstraat.

Tegenover Ir.Driessen ligt het voormalig Mostert complex Tieleman en Dros.

Voor de huurprijzen van bedrijvencentrum op de Ir.Driessenstraat geldt dat het niveau net iets onder de marktprijs ligt. Voor Startende Ondernemers is er een speciale regeling van kracht waarbij er voor de eerste jaren een aanzienlijke huurkorting gehanteerd wordt.

 

Starterskorting
Een starter kan voor een bepaalde periode een korting tot van 50 % op de kale huur krijgen. Op veel van onze units geldt een korting van 50% voor het eerste half jaar en 25% op het tweede half jaar..

( Wanneer ben ik een startende ondernemer ? open waneer ben ik een starter)

 

Plattegronden
plattegronden
Faciliteiten
  • bullet faciliteit.
  • bullet faciliteit
Film
movie ir. driessen
 

Te huur in Bedrijven Centrum Ir. Driessen - 0 Bedrijfsruimtes
Inschrijven

Wanneer u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden over het actuele aanbod van Werk en onderneming kunt u zich hier inschrijven.


VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING
Voor een vrijblijvende bezichtiging van de aangeboden ruimtes kunt u op de volgende tijdstippen bellen met de beheerder van de panden:
ma. tot do. 9.00 - 16.00;
vr. 9.00 - 12.00 uur.
Tel. 071 513 82 67
 

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder ook het huur aanbod in onze andere panden voor startende ondernemers!