Stichting werk en onderneming

Veel gestelde vragen

 


Wanneer ben ik een startende ondernemer

Als startende ondernemer kun je bij de SWO* in aanmerking te komen voor een starterskorting voor een bepaalde tijd op de kale huur van een bedrijfsunit.

Je moet dan minimaal aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. Je bedrijf mag niet ouder zijn dan 5 jaar

2. Je moet ingeschreven zijn bij de KVK

 

*De SWO is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk en ontvangt geen subsidies van de overheid of gemeente. De starterskortingen worden gesubsidieerd door de SWO.

 

Starterskorting voor beginnende ondernemers
Een starter kan het in het eerste half jaar voor de meeste units voor een korting van 50 % op de kale huur in aanmerking komen, de tweede helft van het jaar 25 % en begint pas in het tweede jaar het volledige bedrag te betalen.

 Wanneer kan ik een aangeboden ruimte bezichtigen

Voor een vrijblijvende bezichtiging van de aangeboden ruimtes kunt u op de volgende tijdstippen bellen met de
beheerder van de panden:
ma. tot do. 9.00 - 16.00; vr. 9.00 - 12.00 uur.
Tel. 071 513 82 67.

 Kan ik op de hoogte gehouden worden van vrijgekomen ruimtes

Door uzelf in te schrijven bij de SWO kunt u op de hoogte gehouden worden over welke units waar en wanneer zijn vrijgekomen. Na dat u bent ingeschreven kunt u zelf uw voorkeuren opgeven van welke ruimten u op de hoogte gehouden wilt worden.

 Waar kan ik me inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend via het web.

 Ik ben geen starter maar wil toch graag huren

Dat kan, indien er geen startende ondernemers zijn is er altijd de mogelijkheid om een ruimte bij ons te huren. Neem contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 071 513 82 67.

 


 

Uitbreiding ruimte voor een zittende ondernemer

Wanneer een zittende ondernemer meer ruimte nodig heeft kan hij in indien mogelijk doorschuiven naar een ruimere werkplek.

Ziitende ondernemers kunnen ook, in het kader van een stimuleringsregeling binnen de SWO, in aanmerking komen voor een gereduceerde huur prijs bij uitbreiding binnen één van onze panden.

 


 

Gratis Flexwerkplekken

Waarom gratis flexwerkplekken? De SWO is een stichting die startende ondernemers faciliteert door o.a. huurkortingen, aanbod van kleine units, atlierruimtes voor kunstenaars en korte contracten. Daarnaast willen we ook dat de ondernemer die op dit moment nog geen eigen ruimte kan betalen of graag met anderen wil netwerken een plek heeft bij de SWO.

Lees hier meer over onze flexplekken

 


Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Bellen gaat het snelst (071 513 82 67) maar u kunt ons ook mailen.

mail uw vraag naar info@werkenonderneming.nl