Ingang Olga bedrijvencenrtum voor startende ondernemers
Klik op de foto voor meer foto's van de Framboos
Nu te huur bij Bedrijven centrum Framboos
3 Bedrijfsruimtes

Locatie Framboos bedrijven centrum in Leiden
Bedrijvencentrum "de Framboos" omvat de
Frambozenweg 1 (bg- receptie),

5- 69 (kantontoorunits, flexplekken en vergaderruimten - eerste etage),105-183 , Citrusweg en Morellenweg

Bedrijvencentrum
De Framboos

Net buiten het centrum van Leiden, op loopafstand van station Lammenschans, ligt Bedrijfsverzamelgebouw De Framboos, in de jaren negentig specifiek voor startende ondernemers gebouwd door de SWO.

 

Met 52 kantoorunits, variërend in oppervlakte van 18 tot 50 vierkante meter en een 18 tal bedrijfsruimten beschikbaar voor ambachtelijke bedrijven met oppervlaktes tussen de 60 en 130 vierkante meter is dit een ideale plek voor de beginnende ondernemer die net iets meer wil dan een kantoor of bedrijfsruimte.

 

Kantoorunits

Kantoorruimte is er al vanaf 18 m2. Als startende ondernemer in Leiden kun je in het eerste half jaar met een ingroeihuur al beschikken over een eigen kantoorruimte vanaf €220 per maand inclusief onder andere klimaatbeheersing, bewaking en een receptionist die diverse taken voor de huurder kan uitvoeren.

 

Klimaatbeheersing
In alle kantoren is airconditioning die in de vorm van verse koele lucht wordt aangezogen van buiten. Op kantoor kun je hierdoor in de zomer aangenaam doorwerken.

 

Bewaking en alarmsysteem
Op de Framboos heeft elke kantoorunit haar eigen alarmsysteem, deze kan worden in en uitgeschakeld door de huurder. Naast deze kantoorunit beveiliging is er een integrale alarmsysteem voor het pand met bewaking en videomonitoring.

 

Receptionisten

Onze receptionisten kunnen diverse zaken voor de huurder uit handen nemen.

Bezoek kan worden opgevangen door de receptie en op de vide in de lounge area wachten indien nodig. Met het doorschakelen of aannemen van de telefoon heeft de huurder een frontdesk bij afwezigheid. Met een professionele printer kan de receptionist voor de huurder tot formaat A3 printen.

 

Vergaderzaal met beamer

Wanneer je een keer een vergadering hebt waarbij je eigen unit te klein is of een beamer nodig hebt, kun je voor een klein bedrag een vergaderzaal per uur reserveren. Deze ruimtes zijn eveneens voorzien van airco of klimaatneheersing.

 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers op eigen terrein voor en in de nabijheid van het pand.

 

De huurprijzen liggen iets onder het commerciële prijsniveau en voor een startende ondernemer zijn er diverse andere voordelen.

 

Starterskorting
Als starter kan je, indien je aan een aantal voorwaarden voldoet, voor een bepaalde periode in aanmerking komen op een korting tot 50 % op de kale huur. Op een aantal locaties zijn er kantoor-, praktijk- of bedrijfsunits waar een korting van 50% op het eerste half jaar en 25% op het tweede half jaar staat. De kortingen op deze units zijn zichtbaar op de pagina actueel aanbod.

( Wanneer ben ik een startende ondernemer ? open waneer ben ik een starter)

 

Flexplekken en multifunctionele ruimten

multifunctionele ruimte 3 (vliegtuig) 18m2 vanaf € 30 per dagdeel (9-13 uur, 13-17 uur)
Grote vergaderruimte 'Airplane' voor workshops, cursussen, lezingen en presentaties.

Voor de startende ondernemer in Leiden zijn er in de Framboos gratis flexwerkplekken waar je als (beginnend) ondernemer kunt aanschuiven. Perfect voor de ondernemer uit Leiden die op een informele manier wil netwerken of partners zoekt om mee samen te werken.

 

Daarnaast zijn er een aantal zeer scherp voor de ondernemer geprijsde vergaderruimten, spreekkamers, coachruimtes of ontmoetingsruimtes per uur of dagdeel te huur. Deze ruimten zijn alleen in bedrijfsverzamelgebouw de Framboos in Leiden beschikbaar. Een ideale werkplek voor startende ondernemers, zzp-ers/freelancers en flexwerkers die niet dagelijks een vaste werkplek nodig hebben maar wel een afgesloten ruimte behoeven om te vergaderen, een cursus te verzorgen of gewoon zonder afleiding willen werken.

 

Een coach of kleine vergaderruimte is al te huur voor € 20 per ochtend (9-13uur) of € 7,50 per uur. Voor dat bedrag kun je met maximaal 6 personen plaats nemen in de ruimte. In onze vergaderruimte met beamer kun je met maximaal 16 personen plaats nemen en.... ook daar is de huur extreem laag ... zodat niet al jouw inkomsten direct in huuruitgave wordt omgezet. Onze balie medewerkers staan klaar om jouw gasten te ontvangen en door te verwijzen.Zo kun je op professionele wijze je klanten ontvangen in een pand waar een breed scala aan ondernemingen is gevestigd.

 

Het complex is gelegen in de buurt station Lammenschans, dus makkelijk met de trein te bereiken. Voor de flexwerker met auto is het eveneens makkelijk te bereiken en bovendien kun je gratis parkeren. Op de fiets? Vanuit de de binnenstad is de locatie binnen 10 minuten bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op onze flexplekken of kijk bij onze multifunctionele ruimten wanneer je op zoek bent naar een vergader-, coach- , cursus- of ontmoetingsruimte.

Plattegronden
plattegronden
Faciliteiten
 • bullet Receptioniste
 • bullet Telefoondienst
 • bullet Printservice
 • bullet Integraal alarmsysteem
 • bullet Bewaking
 • bullet Klimaatbeheersing
 • bullet Glasvezel
Faciliteiten
 • bullet Parkeren in de omgeving van het pand is gratis.
 • bullet Lift aanwezig
 • bullet Huur vergaderzaal
 • bullet Huur coachruimte
 • bullet Gratis Flexwerkplekken
 • bullet Gratis WiFi
Film
movie tieleman
 

Nu te huur bij Bedrijven centrum Framboos - 3 Bedrijfsruimtes


Kantoorunits, werkplaatsen, hybride unitsen ateliers
pand: De Framboos
adres: Frambozenweg 157
aantal m2 :18
oplevering: 01-01-2019 unit met starters korting
1e half jaar 50% korting*
€ 90.00
unittype: KANTOOR
status:
TE HUUR
*huur per maand 1e half jaar 50% korting 2e half jaar 25% korting normaal
  € 90.00€ 135.00€ 180.00

*huur is exclusief variabele kosten zoals servicekosten, energie e.d. Klik op de onderstaande link voor uitgebreide informatie over deze unit.
pand: De Framboos
adres: Frambozenweg 151
aantal m2 :18
oplevering: 01-10-2018 unit met starters korting
1e half jaar 50% korting*
€ 90.00
unittype: KANTOOR
status:
OPTIE
*huur per maand 1e half jaar 50% korting 2e half jaar 25% korting normaal
  € 90.00€ 135.00€ 180.00

*huur is exclusief variabele kosten zoals servicekosten, energie e.d. Klik op de onderstaande link voor uitgebreide informatie over deze unit.
pand: De Framboos
adres: Citrusweg 10
aantal m2 :200
oplevering: 01-01-2019 unit met starters korting
1e half jaar 50% korting*
€ 500.00
unittype: HYBRIDE BEDRIJFSRUIMTE
status:
TE HUUR
*huur per maand 1e half jaar 50% korting 2e half jaar 25% korting normaal
  € 500.00€ 750.00€ 1,000.00

*huur is exclusief variabele kosten zoals servicekosten, energie e.d. Klik op de onderstaande link voor uitgebreide informatie over deze unit.
Inschrijven

Wanneer u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden over het actuele aanbod van Werk en onderneming kunt u zich hier inschrijven.


VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING
Voor een vrijblijvende bezichtiging van de aangeboden ruimtes kunt u op de volgende tijdstippen bellen met de beheerder van de panden:
ma. tot do. 9.00 - 16.00;
vr. 9.00 - 12.00 uur.
Tel. 071 513 82 67
 

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder ook het huur aanbod in onze andere panden voor startende ondernemers!